Saucony xodus iso 🔥CEL MAI BUN PRET din 2021
loading
Saucony Xodus Iso

The Saucony Xodus ISO... vorbim despre evoluția a ceea ce am numi bijuteria coroanei brandului american. În acest caz, trebuie să vorbim despre o revoluție, mai degrabă decât o evoluție pentru multele schimbări pe care ni le prezintă.

 

Până acum, modelul emblematic al pantofului de urmărire a fost faimosul Saucony Xodus. Acest model a castigat fanii în toate modelele sale, Xodus 4, 5, 6 ... toate datorită fiabilității și robusteții sale pe distanțe lungi.

 

Pentru început, și spre surprinderea noastră și că de multe, vom vedea că Saucony a abandonat numerotarea el a folosit până acum, și acum numește produsul său pilot de curse de munte ISO Xodus, care deja denotă că există schimbări semnificative în comparație cu predecesorul său.Avem un nou design, noi out, noi outi și țăm, noi intersoluri... Saucony a implementat în noul Xodus ISO toate noile tehnologii care au fost deja "testate" în modelele anterioare. Rezultatul este deja spectaculos. Dacă aveți nevoie de pantofi pentru ruleaza munte lung, citiți mai departe, aceasta este ceea ce ai nevoie.

 

Să mergem la piese...

 

Superioară

 

ISOFIT

 

În această parte veți găsi una dintre cele mai semnificative inovații și mai presus de toate una care dă modelului numele său nici mai mult, nici mai puțin. Este sistemul ISOFIT pentru a îmbunătăți potrivirea piciorului și, astfel, pentru a crește confortul.

 

Sistemul ISOFIT constă din tensionări externe sau întăriri laterale combinate cu o plasă interioară fără sudură ca o cizmă care urmărește "efectul șosetei", permițând astfel mișcarea liberă și naturală a piciorului în timpul alergării, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la intrarea oricărui element extern.Fără îndoială, este un sistem foarte de succes, care funcționează foarte bine, obținând confort maxim, suport excelent și stabilitate optimă.

 

PUNCT SHELL

 

Partea asta e una din cele care mi-au plăcut cel mai mult. Este o armare izolată termic în vârf, care îndeplinește două funcții fundamentale în special într-un pantof de munte. În primul rând, protejează picioarele de la lovituri cu elemente externe. În al doilea rând, afectează longevitatea pantofului.

 

Mass

 

Tricoul este întotdeauna un element important în cadrul unui pantof, iar în acest caz echipa Saucony i-a acordat importanța pe care o merită.

 

Saucony Xodus ISO are o plasă formată din două straturi. Primul strat sau strat interior este mai gros, mai dens, realizat dintr-un țesut numit RunDry care absoarbe umezeala de la picior. În timp ce stratul exterior este micro-perforate pentru a oferi o bună ventilație.

 

Toc

 

Călcâiul este o altă noutate pe care aș dori să o subliniez, deoarece scopul este de a crește confortul și siguranța cu un sprijin mai mare pentru picior. Vedem că gulerul pantofului este un pic ceea ce face diferența cu acea țesătură căptușită și foarte moale la atingere cu o protecție excelentă a tendonului lui Ahile.

 

În acest moment trebuie să luăm în considerare opiniile utilizatorilor, iar mulți dintre ei sunt de acord că pe urcă destul de abrupt sau într-o mișcare laterală piciorul se poate deplasa în interiorul pantofului. Soluția este de a utiliza gaura auxiliară a sistemului de șireturi pentru a asigura piciorul și a elimina senzația de mișcare a călcâiului.

 

Cadrul de sprijin toc, care înconjoară călcâiul la exterior pentru a crește stabilitatea purtătorului, ar trebui să fie evidențiate în această parte. Dar nu numai că înconjoară călcâiul, dar ajunge și în partea din față a pantofului, unde curelele ISOFIT mor. Acest lucru permite pantof pentru a da o mulțime de sprijin lateral la picior.Cel mai important lucru este că pantoful și piciorul merg pentru a forma un întreg și în acest model veți obține Saucony fără a fi nevoie să crească greutatea finală.

 

Limbă

 

Limba este o bucată întreagă și este complet integrat în partea de sus. Primele două ancore de dantelă se nasc în baza sa, în timp ce restul sunt deja în ISOFIT. Partea centrală este suficient de groasă pentru a proteja împotriva presiunii șireturilor, deși foarte îngustă.

 

CADRU ȘI INTERSOLE

 

Până acum, Xodus a fost caracterizat printr-o bază foarte mare, care a făcut-o un "rezervor". De data aceasta noul ISO Xodus au redus aceste măsurători un pic, rămânând la 85mm în călcâi și 114mm în foreamp (măsurători totale, de asemenea, de numărare tocuri unic).

 

Dacă nu avem milimetri care se adaugă la talpă putem scădea între 4 și 5 mm, lăsând un pantof cu o bază mai îngustă și mai ușoară. În acest fel, pantoful transmite senzații de agilitate și ușurință de mișcare, și tracțiune excelentă și stabilitate este, de asemenea, atins.

 

Greutate

 

Greutatea într-un pantof pentru distanțe lungi este, de asemenea, ceva să ia în considerare, pentru că atunci când rulează pentru câțiva kilometri, aceste grame mai puțin decât pantof sunt mult mai apreciate.

 

Prin urmare, suntem încântați să reținem că greutatea Saucony Xodus ISO este mai mică decât cea a modelelor anterioare. În special, vorbim despre 292 grame (9US - 42.5EU).

 

Drop

 

Noul Xodus ISO are o cădere de 4 mm pentru stabilitatea alergătorului, rezultând dintr-o înălțime a călcâiului de 29 mm și o înălțime a foreampului de 25 mm. Trecerea pasajului este foarte fluidă și naturală, fiind aproape imperceptibilă căderea.

 

MEDIASUELA

 

O altă schimbare importantă în acest model este încorporarea tehnologiei EVERUN. care este problema? Este evoluția tehnologiei SSL cu încorporarea unui strat intermediar de aproximativ 3 mm între talpă și talpă mediană. Acest lucru crește semnificativ capacitatea de absorbție și reacție a pantofului.Materialul folosit este foarte rezistent la uzură și revine la forma sa originală după fiecare pas. Conform informațiilor de la aceeași marcă, acest sistem returnează 80% din energia pe care o absoarbe cu fiecare trecere.

 

O altă parte a midrow este Super Rebound Compus (SRC), situat în călcâi și o mare parte din mijlocul piciorului pentru a proteja zonele cele mai de impact.Ce scoatem din toate astea? Ei bine, avem pe masă un pantof de trailunning extrem de confortabil, potrivit pentru orice tip de greutate și valabil pentru rulare, în orice caz, deoarece acestea au o capacitate excelentă de răspuns.

 

Cu ei va fi confortabil pe orice teren datorită capacității lor mari de absorbție și trecerea uniformă a amprentei, ei înghit absolut totulȚ

 

Sol

 

Talpa este una dintre cele mai surprinzătoare inovații. Oricine știe acest model în versiunile sale anterioare va ști că pantoful a echipat întotdeauna talpa brandului italian Vibram, de reputație excelentă în lumea de curse de munte. Ei bine, în Saucony Xodus ISO nu mai este purtat. Acum avem o nouă talpă dezvoltată de ei numită PWRTRAC.Această talpă la prima vedere este spectaculoasă, agresivă, pentru unii poate un pic cam dur, dar mai presus de toate multifuncțional. Se compune din știfturi de 6 mm adâncime în formă de Chevron. Aceste știfturi sunt destul de moi, ceea ce ajută pantof transmite un sentiment de confort în toate tipurile de teren, având în același timp tracțiune excelentă.

 

În acest moment în traseu rulează comunitate există o mulțime de dezbatere, de ce? Ei bine, deoarece durata de tampoane este diferită în funcție de zonele în care rulați, fiind mai puțin durabile pentru zonele de piatră în vrac și soluri uscate. Pe de altă parte, în zonele umede sau mai "prietenoase", durata și tracțiunea tălpii sunt mai mult decât acceptabile, în special la coborâre.

Finisaje

 

Puteți spune la o milă distanță că Saucony Xodus ISO este nava amiral a modelelor de traseu Saucony lui, astfel încât finisajele sunt tratate cu mare grijă. O tehnologie isofit complet învăluitoare, respirabilă, isofit, care ține piciorul în loc ca o șosetă, un tep protejat de șocuri accidentale, o talpă perforată, o intersole EVERUN, pe scurt, o serie întreagă de detalii care îl fac unic.

Rezumat

 

Cu noul Saucony Xodus ISO brand-ul american oferă o represiune importantă la ceea ce este până acum și cred că va fi bijuteria coroanei în secțiunea traseu.

Acesta încorporează sistemul de suport ISOFIT în timp ce RunDry păstrează piciorul uscat la toate. Interiorul este foarte confortabil, iar cadrul de sprijin pentru călcâi oferă un suport lateral excelent piciorului. Intersoverea EVERUN sporește confortul, iar talpa este realizată cu un nou compus super-strâmt numit PWRTRAC.

 

În opinia noastră, este unul dintre cei mai buni pantofi traseu de pe piață, deși trebuie să luăm în considerare de ce acestea sunt folosite, deoarece acestea sunt pantofi all-terrain, dar apăra mai bine pe soluri mai moi și / sau mai umede decât cele uscate cu calcar.

 

Renovările în comparație cu modelele anterioare sunt importante, încercând întotdeauna să reducă greutatea pentru a obține un pantof mai agil și dinamic, cu un bun sentiment de confort. Și au reușit, deși utilizatorii pot necesita unele performanțe.

 

De exemplu, veți câștiga viteză și dinamism, avem un grup mult mai mare de utilizatori, o talpă care ne dă o prindere și tracțiune pe orice teren. Dar, pe de altă parte, durata tălpii este discutabilă în unele soluri.

 

Utilizatorul tipic este cel care cântărește de la 70 la 90 kg pentru a putea să-l folosească la orice distanță și în orice moment al anului pe un teren nu foarte tehnic, la o rată mai mică de 4,20min/km.

Pentru noi este un "Ferrari" al căii cu argumente pro și contra sale, dar nu veți rămâne indiferent, care este sigur.

 

BUN

 

Foarte confortabil de sus.

- Finisaje de calitate.

- Aderență excelentă pe majoritatea suprafețelor.

- Senzație ușoară de luminozitate și sprijin pentru picioare.

 

Rău

 

Durata tălpii.

- Călcâiul e cam slăbit din punct de vedere tehnic.

Produse de la [tienda]