´╗┐ Saucony xodus iso ­čąçCEL MAI BUN PRET din 2021
Comunacamin.ro

Saucony Xodus Iso

The Saucony Xodus ISO... vorbim despre evolu╚Ťia a ceea ce am numi bijuteria coroanei brandului american. În acest caz, trebuie s─â vorbim despre o revolu╚Ťie, mai degrab─â decât o evolu╚Ťie pentru multele schimb─âri pe care ni le prezint─â.

 

Pân─â acum, modelul emblematic al pantofului de urm─ârire a fost faimosul Saucony Xodus. Acest model a castigat fanii în toate modelele sale, Xodus 4, 5, 6 ... toate datorit─â fiabilit─â╚Ťii ╚Öi robuste╚Ťii sale pe distan╚Ťe lungi.

 

Pentru început, ╚Öi spre surprinderea noastr─â ╚Öi c─â de multe, vom vedea c─â Saucony a abandonat numerotarea el a folosit pân─â acum, ╚Öi acum nume╚Öte produsul s─âu pilot de curse de munte ISO Xodus, care deja denot─â c─â exist─â schimb─âri semnificative în compara╚Ťie cu predecesorul s─âu.Avem un nou design, noi out, noi outi ╚Öi ╚Ť─âm, noi intersoluri... Saucony a implementat în noul Xodus ISO toate noile tehnologii care au fost deja "testate" în modelele anterioare. Rezultatul este deja spectaculos. Dac─â ave╚Ťi nevoie de pantofi pentru ruleaza munte lung, citi╚Ťi mai departe, aceasta este ceea ce ai nevoie.

 

S─â mergem la piese...

 

Superioar─â

 

ISOFIT

 

În aceast─â parte ve╚Ťi g─âsi una dintre cele mai semnificative inova╚Ťii ╚Öi mai presus de toate una care d─â modelului numele s─âu nici mai mult, nici mai pu╚Ťin. Este sistemul ISOFIT pentru a îmbun─ât─â╚Ťi potrivirea piciorului ╚Öi, astfel, pentru a cre╚Öte confortul.

 

Sistemul ISOFIT const─â din tension─âri externe sau înt─âriri laterale combinate cu o plas─â interioar─â f─âr─â sudur─â ca o cizm─â care urm─âre╚Öte "efectul ╚Öosetei", permi╚Ťând astfel mi╚Öcarea liber─â ╚Öi natural─â a piciorului în timpul alerg─ârii, f─âr─â a fi nevoie s─â v─â face╚Ťi griji cu privire la intrarea oric─ârui element extern.F─âr─â îndoial─â, este un sistem foarte de succes, care func╚Ťioneaz─â foarte bine, ob╚Ťinând confort maxim, suport excelent ╚Öi stabilitate optim─â.

 

PUNCT SHELL

 

Partea asta e una din cele care mi-au pl─âcut cel mai mult. Este o armare izolat─â termic în vârf, care îndepline╚Öte dou─â func╚Ťii fundamentale în special într-un pantof de munte. În primul rând, protejeaz─â picioarele de la lovituri cu elemente externe. În al doilea rând, afecteaz─â longevitatea pantofului.

 

Mass

 

Tricoul este întotdeauna un element important în cadrul unui pantof, iar în acest caz echipa Saucony i-a acordat importan╚Ťa pe care o merit─â.

 

Saucony Xodus ISO are o plas─â format─â din dou─â straturi. Primul strat sau strat interior este mai gros, mai dens, realizat dintr-un ╚Ťesut numit RunDry care absoarbe umezeala de la picior. În timp ce stratul exterior este micro-perforate pentru a oferi o bun─â ventila╚Ťie.

 

Toc

 

C─âlcâiul este o alt─â noutate pe care a╚Ö dori s─â o subliniez, deoarece scopul este de a cre╚Öte confortul ╚Öi siguran╚Ťa cu un sprijin mai mare pentru picior. Vedem c─â gulerul pantofului este un pic ceea ce face diferen╚Ťa cu acea ╚Ťes─âtur─â c─âptu╚Öit─â ╚Öi foarte moale la atingere cu o protec╚Ťie excelent─â a tendonului lui Ahile.

 

În acest moment trebuie s─â lu─âm în considerare opiniile utilizatorilor, iar mul╚Ťi dintre ei sunt de acord c─â pe urc─â destul de abrupt sau într-o mi╚Öcare lateral─â piciorul se poate deplasa în interiorul pantofului. Solu╚Ťia este de a utiliza gaura auxiliar─â a sistemului de ╚Öireturi pentru a asigura piciorul ╚Öi a elimina senza╚Ťia de mi╚Öcare a c─âlcâiului.

 

Cadrul de sprijin toc, care înconjoar─â c─âlcâiul la exterior pentru a cre╚Öte stabilitatea purt─âtorului, ar trebui s─â fie eviden╚Ťiate în aceast─â parte. Dar nu numai c─â înconjoar─â c─âlcâiul, dar ajunge ╚Öi în partea din fa╚Ť─â a pantofului, unde curelele ISOFIT mor. Acest lucru permite pantof pentru a da o mul╚Ťime de sprijin lateral la picior.Cel mai important lucru este c─â pantoful ╚Öi piciorul merg pentru a forma un întreg ╚Öi în acest model ve╚Ťi ob╚Ťine Saucony f─âr─â a fi nevoie s─â creasc─â greutatea final─â.

 

Limb─â

 

Limba este o bucat─â întreag─â ╚Öi este complet integrat în partea de sus. Primele dou─â ancore de dantel─â se nasc în baza sa, în timp ce restul sunt deja în ISOFIT. Partea central─â este suficient de groas─â pentru a proteja împotriva presiunii ╚Öireturilor, de╚Öi foarte îngust─â.

 

CADRU ╚śI INTERSOLE

 

Pân─â acum, Xodus a fost caracterizat printr-o baz─â foarte mare, care a f─âcut-o un "rezervor". De data aceasta noul ISO Xodus au redus aceste m─âsur─âtori un pic, r─âmânând la 85mm în c─âlcâi ╚Öi 114mm în foreamp (m─âsur─âtori totale, de asemenea, de num─ârare tocuri unic).

 

Dac─â nu avem milimetri care se adaug─â la talp─â putem sc─âdea între 4 ╚Öi 5 mm, l─âsând un pantof cu o baz─â mai îngust─â ╚Öi mai u╚Öoar─â. În acest fel, pantoful transmite senza╚Ťii de agilitate ╚Öi u╚Öurin╚Ť─â de mi╚Öcare, ╚Öi trac╚Ťiune excelent─â ╚Öi stabilitate este, de asemenea, atins.

 

Greutate

 

Greutatea într-un pantof pentru distan╚Ťe lungi este, de asemenea, ceva s─â ia în considerare, pentru c─â atunci când ruleaz─â pentru câ╚Ťiva kilometri, aceste grame mai pu╚Ťin decât pantof sunt mult mai apreciate.

 

Prin urmare, suntem încânta╚Ťi s─â re╚Ťinem c─â greutatea Saucony Xodus ISO este mai mic─â decât cea a modelelor anterioare. În special, vorbim despre 292 grame (9US - 42.5EU).

 

Drop

 

Noul Xodus ISO are o c─âdere de 4 mm pentru stabilitatea alerg─âtorului, rezultând dintr-o în─âl╚Ťime a c─âlcâiului de 29 mm ╚Öi o în─âl╚Ťime a foreampului de 25 mm. Trecerea pasajului este foarte fluid─â ╚Öi natural─â, fiind aproape imperceptibil─â c─âderea.

 

MEDIASUELA

 

O alt─â schimbare important─â în acest model este încorporarea tehnologiei EVERUN. care este problema? Este evolu╚Ťia tehnologiei SSL cu încorporarea unui strat intermediar de aproximativ 3 mm între talp─â ╚Öi talp─â median─â. Acest lucru cre╚Öte semnificativ capacitatea de absorb╚Ťie ╚Öi reac╚Ťie a pantofului.Materialul folosit este foarte rezistent la uzur─â ╚Öi revine la forma sa original─â dup─â fiecare pas. Conform informa╚Ťiilor de la aceea╚Öi marc─â, acest sistem returneaz─â 80% din energia pe care o absoarbe cu fiecare trecere.

 

O alt─â parte a midrow este Super Rebound Compus (SRC), situat în c─âlcâi ╚Öi o mare parte din mijlocul piciorului pentru a proteja zonele cele mai de impact.Ce scoatem din toate astea? Ei bine, avem pe mas─â un pantof de trailunning extrem de confortabil, potrivit pentru orice tip de greutate ╚Öi valabil pentru rulare, în orice caz, deoarece acestea au o capacitate excelent─â de r─âspuns.

 

Cu ei va fi confortabil pe orice teren datorit─â capacit─â╚Ťii lor mari de absorb╚Ťie ╚Öi trecerea uniform─â a amprentei, ei înghit absolut totul!

 

Sol

 

Talpa este una dintre cele mai surprinz─âtoare inova╚Ťii. Oricine ╚Ötie acest model în versiunile sale anterioare va ╚Öti c─â pantoful a echipat întotdeauna talpa brandului italian Vibram, de reputa╚Ťie excelent─â în lumea de curse de munte. Ei bine, în Saucony Xodus ISO nu mai este purtat. Acum avem o nou─â talp─â dezvoltat─â de ei numit─â PWRTRAC.Aceast─â talp─â la prima vedere este spectaculoas─â, agresiv─â, pentru unii poate un pic cam dur, dar mai presus de toate multifunc╚Ťional. Se compune din ╚Ötifturi de 6 mm adâncime în form─â de Chevron. Aceste ╚Ötifturi sunt destul de moi, ceea ce ajut─â pantof transmite un sentiment de confort în toate tipurile de teren, având în acela╚Öi timp trac╚Ťiune excelent─â.

 

În acest moment în traseu ruleaz─â comunitate exist─â o mul╚Ťime de dezbatere, de ce? Ei bine, deoarece durata de tampoane este diferit─â în func╚Ťie de zonele în care rula╚Ťi, fiind mai pu╚Ťin durabile pentru zonele de piatr─â în vrac ╚Öi soluri uscate. Pe de alt─â parte, în zonele umede sau mai "prietenoase", durata ╚Öi trac╚Ťiunea t─âlpii sunt mai mult decât acceptabile, în special la coborâre.

Finisaje

 

Pute╚Ťi spune la o mil─â distan╚Ť─â c─â Saucony Xodus ISO este nava amiral a modelelor de traseu Saucony lui, astfel încât finisajele sunt tratate cu mare grij─â. O tehnologie isofit complet înv─âluitoare, respirabil─â, isofit, care ╚Ťine piciorul în loc ca o ╚Öoset─â, un tep protejat de ╚Öocuri accidentale, o talp─â perforat─â, o intersole EVERUN, pe scurt, o serie întreag─â de detalii care îl fac unic.

Rezumat

 

Cu noul Saucony Xodus ISO brand-ul american ofer─â o represiune important─â la ceea ce este pân─â acum ╚Öi cred c─â va fi bijuteria coroanei în sec╚Ťiunea traseu.

Acesta încorporeaz─â sistemul de suport ISOFIT în timp ce RunDry p─âstreaz─â piciorul uscat la toate. Interiorul este foarte confortabil, iar cadrul de sprijin pentru c─âlcâi ofer─â un suport lateral excelent piciorului. Intersoverea EVERUN spore╚Öte confortul, iar talpa este realizat─â cu un nou compus super-strâmt numit PWRTRAC.

 

În opinia noastr─â, este unul dintre cei mai buni pantofi traseu de pe pia╚Ť─â, de╚Öi trebuie s─â lu─âm în considerare de ce acestea sunt folosite, deoarece acestea sunt pantofi all-terrain, dar ap─âra mai bine pe soluri mai moi ╚Öi / sau mai umede decât cele uscate cu calcar.

 

Renov─ârile în compara╚Ťie cu modelele anterioare sunt importante, încercând întotdeauna s─â reduc─â greutatea pentru a ob╚Ťine un pantof mai agil ╚Öi dinamic, cu un bun sentiment de confort. ╚śi au reu╚Öit, de╚Öi utilizatorii pot necesita unele performan╚Ťe.

 

De exemplu, ve╚Ťi câ╚Ötiga vitez─â ╚Öi dinamism, avem un grup mult mai mare de utilizatori, o talp─â care ne d─â o prindere ╚Öi trac╚Ťiune pe orice teren. Dar, pe de alt─â parte, durata t─âlpii este discutabil─â în unele soluri.

 

Utilizatorul tipic este cel care cânt─âre╚Öte de la 70 la 90 kg pentru a putea s─â-l foloseasc─â la orice distan╚Ť─â ╚Öi în orice moment al anului pe un teren nu foarte tehnic, la o rat─â mai mic─â de 4,20min/km.

Pentru noi este un "Ferrari" al c─âii cu argumente pro ╚Öi contra sale, dar nu ve╚Ťi r─âmâne indiferent, care este sigur.

 

BUN

 

Foarte confortabil de sus.

- Finisaje de calitate.

- Aderen╚Ť─â excelent─â pe majoritatea suprafe╚Ťelor.

- Senza╚Ťie u╚Öoar─â de luminozitate ╚Öi sprijin pentru picioare.

 

R─âu

 

Durata t─âlpii.

- C─âlcâiul e cam sl─âbit din punct de vedere tehnic.

Produse de la [tienda]