Să-ți antrenezi mintea pentru a rula mai mult 🔥CEL MAI BUN PRET din 2021
loading
SĂ-ȚI ANTRENEZI MINTEA PENTRU A RULA MAI MULT

De a instrui mintea ta pentru o performanță mai bună?

 

În acest articol aș dori să vorbesc despre rolul pe care șeful joacă în desfășurarea activităților de mare angajament în special în sporturi de anduranță, cum ar fi mersul pe jos sau cu bicicleta, de exemplu. Știm cu toții că este foarte necesar să instruim corpul foarte mult pentru a efectua un maraton sau un vultur bărbos, pentru a numi câteva dintre cele mai dificile teste de anduranță. Ca să nu mai vorbim de un IRONMAN,un test greu în care sunt la îndemâna doar a celor care au o pregătire fizică, în conformitate cu măreția rasei.

 

Dar rămâne cu mintea?

 

Majoritatea sportivilor vor spune că capul are un rol foarte important de jucat atunci când vine vorba de îmbunătățirea performanței în oricare dintre sporturile pe care le practică. Dacă ne oprim să ne gândim un pic, având o putere mentală bună ne ajută în fiecare situație cu care ne confruntăm în fiecare zi.

 

În nenumărate ocazii, noi sportivii se concentreze pe formarea corpului nostru pentru a fi în măsură să obțină performanțe mai bune, indiferent de disciplina pe care o practicăm. Cu toate acestea, trecem cu vederea faptul că trebuie să ne antrenăm mintea, o armă mult mai puternică decât pare.

Veți fi de acord că capul tău vă va ajuta să lucreze mai greu și mai bine atunci când sunt sub presiune. În cazul în care mintea ta nu este puternic sau este plin de gânduri negative (eu nu pot să-l mai, nu voi reuși, nu voi reuși, sau cât de obosit sunt, pentru a da câteva exemple), vă va grăbi în mod sistematic în negativism ori de câte ori se confruntă cu o dificultate și, desigur, nu va fi capabil de a atinge obiectivele dumneavoastră. Și nu asta vrei, nu?

 

De aceea, în acest articol mă voi concentra pe mintea de formare axat pe sport de performanță, chiar dacă știți deja că o minte puternică vă va ajuta în toate situațiile din viața de zi cu zi. Am de gând să vă spun despre câteva lucruri să ia în considerare, astfel încât să puteți tren capul și au o armă în plus pentru a atinge obiectivele dumneavoastră.

 

FUNCȚIONEAZĂ MINTEA?

 

Baza tuturor antrenamentelor este în capul nostru, dacă nu suntem convinși că o putem face, că o putem face, că nu trebuie să renunțăm atunci, oricât de bună ar fi pregătirea noastră, nu ne vom atinge niciodată obiectivul. Deci, de unde începem? Cel mai bun lucru e să știi funcționează mintea umană.

 

Practic, indiferent cât de mult te antrenezi, dacă nu te pregătești, vei pierde un bonus de performanță, deoarece este capul care determină cât de mult din acest antrenament puteți utiliza. Rețineți că creierul este conectat permanent la corpul dumneavoastră, cunoaște temperatura, rezervele de apă, nivelul oboselii musculare, leziunile care apar în țesuturi în timpul efortului fizic etc. Știe totul și chiar mai mult.

 

Și datorită tuturor acestea el este capabil să "opriți robinet". Asta este, este capabil să te oprească, chiar dacă corpul tau poate da încă mai mult de la sine prin oprirea recrutării de fibre musculare și alte sisteme în momentul în care detectează că organismul dumneavoastră este pe cale de a fi deteriorate în scurt timp. Potrivit profesorului de gimnastică și științe sportive Timothy Noakes, autor al cărții Lore Of Running, el susține că "oboseala este o emoție generată de creier pentru a proteja corpul.Ea conduce, dar tu nu vrei asta, nu-i așa? Ceea ce vrei este exact opusulȚ Pentru ca mintea să te țină în picioare chiar și atunci când ești aproape de limita musculară. Vrei ca mintea și corpul să lucreze împreună pentru a atinge un scop, nu pentru a scăpa de ea.

De aceea trebuie să-ți antrenezi mintea.

 

ANTRENEAZĂ-ȚI MINTEA SĂ FACĂ MAI MULT

 

Acesta este exact scopul locului nostru. Ceea ce ne interesează este să știm să ne antrenăm abilitățile mentale diferite, astfel încât creierul să nu ne încetinească când o putem face. Este vorba despre a ne convinge capul că nu ne vom deteriora corpurile, că ne va "da un câmp", ca să spunem așa. Capul tău vrea să vă asigurați că nu obține oboseală musculară completă și misiunea ta este de a convinge-o că acest lucru nu se va întâmpla.

 

Potrivit multor psihologi sportivi, dacă ne antrenăm și lucrăm în mintea noastră, putem provoca natura uitându-ne cât de departe putem merge cu adevărat dacă corpul și mintea lucrează ca o echipă.

 

LA CE ABILITĂȚI MENTALE PUTEM LUCRA?

 

Concentrare

 

Este esențial să atingem orice obiectiv. Se bazează pe capacitatea de a ne concentra toată atenția asupra activității pe care o desfășurăm fără a fi distrași de vreun stimul intern sau extern.Motivaţia

 

Motivația este dorința sau nevoia care permite unei persoane să acționeze pentru a atinge obiectivele. De aceea este necesar să se stabilească obiective. Acest lucru ne dă "foame" pentru a ajunge la ei și ne ține motivați.

 

Atenţia

 

Foarte legat de concentrare. Diferitele activități sportive necesită o atenție diferită în funcție de situație.

 

ÎNCREDEREA ÎN SINE

 

Este încrederea în sine în capacitatea de a atinge un obiectiv, atâta timp cât este ambițios, dar realist. Această abilitate este vitală pentru că ne va ajuta să reușim în toate provocările cu care ne confruntăm.

Rezistenţa

 

În ceea ce privește încrederea în sine, este vorba despre capacitatea atletului de a depăși adversitatea și să continue să lupte fără a pierde credința.Comunicare

 

Dacă lucrăm cu un antrenor va fi de o importanță vitală pentru noi, dar și pentru viața noastră de zi cu zi.

 

COERENȚĂ ȘI DISCIPLINĂ

 

Știm că viața unui atlet, dacă el vrea să efectueze la un nivel bun (nu aveți nevoie pentru a fi un atlet profesionist) necesită o mulțime de sacrificii. Din acest motiv, perseverența și angajamentul nenegociabil față de formare sunt singura cale spre succes.

 

Anticipare

 

Această capacitate permite sportivilor să anticipeze ceea ce este pe cale să se întâmple, oferind o mai mare capacitate de a reacționa.

 

Cunoaştere

 

Sportivul trebuie să învețe să se cunoască. El trebuie să știe este corpul său și, de asemenea, capul său să știe să reacționeze la diferite situații care pot apărea în timpul antrenamentului sau în timpul unei curse.

 

Relaxa

 

Relaxarea facilitează recuperarea atunci când avem puțin timp să ne odihnim. Acesta ajută la relaxarea tensiunii musculare prin reducerea insomnie care apare adesea cu o zi înainte de o competiție.

 

Vizualizare

 

Dacă ne vizualizăm scopul, vom avea o cale mai clară de a-l atinge. Vizualizarea obiectivului vă va ajuta să vă concentrați asupra acestuia, evitând distragerile externe.

 

Acestea sunt unele dintre cele mai importante abilități sau abilități pe care le puteți lucra la, astfel încât mintea este mai pregătit, mai puternic și mai presus de toate, mai încrezător pentru a merge spre obiectivele dumneavoastră și să le atingă, fără a intra în "modul de protecție" și de a lua oprit atunci când puteți păstra într-adevăr stoarcere corpul tau un pic mai mult.

 

 

SĂ-ȚI FACI CREIERUL SĂ NU MAI REGLEMENTEZE?

 

Așa am comentat pe tot parcursul post, creierul este programat pentru a proteja corpul nostru de la posibile daune externe. Prin urmare, dacă vă antrenați foarte intens, dacă doriți să vă creșteți nivelul fizic prin suferință în afara zonei de confort sau dacă alergați mult mai mult decât sunteți obișnuiți, mintea ta va lucra pentru a vă face să vă opriți pentru că vă atacați corpul.

 

Treaba ta va fi în schimb de a convinge capul că se poate avea încredere în tine, că corpul tău nu va fi deteriorat.

 

Puteți întreba: pot convinge capul meu să nu opriți robinet? Iată câteva strategii într-o cheie fizică și, de asemenea, mentale, care pot fi de mare ajutor.

 

CHEIE FIZICĂ

 

FORMARE USCATĂ

Acest antrenament se concentrează pe lupta împotriva deshidratării, deoarece într-un test de anduranță pe distanțe lungi, rezervele de glocogen tind să se e terminate. Acest lucru provoacă deshidratare iminentă care rezultă într-o "scădere" a performanței.

 

Când capul tău detectează această lipsă de hidratare, va face tot posibilul pentru a te convinge că nu mai poți merge mai departe. Ce se poate face? Vă recomandăm să faceți unele de formare pentru a convinge creierul tău că această situație nu este suficient pentru a opri.

 

Lasă poate la domiciliu pentru câteva ședințe, astfel încât creierul tau devine obișnuit cu aceste condiții pe termen scurt glicogen și veți afla că puteți merge pe un pic mai mult.

 

Serie

 

Creierul tau tinde să se adapteze atunci când detectează că efortul este mai mare decât ceea ce sunt utilizate pentru a, că sunteți în afarazonei de confort și că oboseala musculară estefoarte prezent în corpul dumneavoastră și sistemul musculo-scheletic.Ceea ce trebuie să faci este să-ți arăți capul că poți alerga cu acel nivel de oboseală, așa că dacă vrei să faci un maraton sau jumătate de opțiune, o opțiune bună este să alergi în a doua jumătate a lansării într-un ritm competitiv. Acest lucru antrenează creierul că oboseala "bună" nu dăunează organismului, ci îl stimulează și îl face să se îmbunătățească zi de zi.

 

În acest sens, vă învățați mintea ta că efortul nu ar trebui să fie negociabile. Dacă vă antrenați destul de greu, veți întârzia debutul oboselii în timpul curselor cu care vă veți confrunta.

 

EXECUTARE A IMPRIMĂRII ALUNGITE

 

În cazul în care este dificil de a crește numărul de kilometri sau numărul de ore de formare este pentru că există ceva în capul tău care vă împiedică să progreseze. Deci, să fie încăpățânat și se adaugă 25-50% distanță sau timp într-o pereche de sesiuni de formare. Primul lucru pe care-l vei primi va fi să-ți înveți creierul că poți. Și în al doilea rând, veți fi surprins cât de ușor puteți adăuga doar 10-20% în următoarea alerga.

 

Sarcina

 

Nu e nimic mai bun pentru a concura bine decât pentru a concura. Sună ciudat, dar este. Când ne întrecem cu capul nostru are un alt echipament, adrenalina, adrenalina, atmosfera cursei... Pentru ca creierul să învețe să vă dea cele mai bune în aceste zile atât de important pentru tine trebuie să-i învețe că nu este periculos să meargă un pic mai repede decât te antrenezi, trebuie să-l învețe să concureze, nu există nici o modalitate mai bună.

 

CHEIE MENTALĂ

 

ASCULTĂ-ȚI CORPUL

 

Atunci când de formare sau concurente, tendința este de a crește ritmul de a rula mai mult și de a lua mai repede, nu? Asta e normal. Atunci corpul tău îți va trimite semnale, așa că vei ști dacă totul merge bine. Este foarte important să ascultați aceste semnale pentru a învăța să distingeți durerea bună și cea rea.

 

Durerea bună se referă la disconfortul ușor pe care îl observați atunci când părăsiți zona de confort, în timp ce durerea rea ar fi ceea ce poate duce la leziuni pe termen lung, așa că ar fi înțelept să se oprească.

 

GÂNDIRE POZITIVĂ

 

Este mai mult decât clar că strategiile mentale singur nu vă va permite să termin un maraton. Trebuie să te antrenezi și să-ți pregătești fizic corpul. Deși în timp ce vă pregătiți fizic, de asemenea, tren pentru a sparge diferite bariere pe care capul tau este de a pune pe tine mult mai bine, veți vedea cât de departe corpul tau este capabil de a realiza pe termen lung.

 

Și faci asta? Dacă vă aflați de formare, sau mai rău, într-o zi de curse și începe să cred că sunteți obosit, că nu mai puteți face sau, de exemplu, "acest lucru este în cazul în care am cădea întotdeauna", sunteți săpat groapă tine, puteți presupune că în curând vă va opri de funcționare.Pe de altă parte, dacă îți imaginezi că alergi foarte repede, călorești dealurile ca fulgerul, îți imaginezi că ajungi la linia de sosire foarte fericit, atunci vei putea să-ți întărești încrederea în sine și să obții provocarea pe care ți-ai propus-o.Trebuie să vă imaginați un final mare, imaginați-vă ca alergător care nu aruncă în prosop prin repetarea fraze motivante care vă ajută să depășească cele mai dificile părți de formare sau de curse.

 

SĂRBĂTORIȚI-VĂ MICILE SUCCESE

 

O strategie bună este de a împărți cursa în părți mici, astfel încât fiecare dintre ele devine un obiectiv individual. Ideea este că de fiecare dată când reușiți să depășească un obiectiv te simti mai bine și mai capabil de a atinge obiectivul în această cursă. Provocarea este de a depăși obiectivele pe termen scurt pentru a atinge obiectivul nostru pe termen lung.

 

 

Deci, tren greu, tren și să se distreze mai presus de toate, suferă, îmbunătăți cu un antrenament din ce în ce mai exigente, concura cât mai mult posibil pentru a te testa. Dar niciodată nu se opresc de formare în capul tău, cel mai important motor pe care îl au și cel care vă va duce la glorie sau eșec.

 

Arată-ți capul că poate avea încredere în tine și ține minte un lucru:

 

Așa gândești și simți, renunți.

 

Sper că te-ai bucurat de acest post. Deci, puteți să ne lăsați comentariul dumneavoastră sau să-l împărtășească, dacă doriți.

Produse de la [tienda]