Cele mai bune televizoare inteligente de 28 inchi pentru a cumpăra
loading
Cele mai bune televizoare inteligente de 28 inchi pentru a cumpăra

Televizoarele de 28 inchi sunt dispozitive echilibrate, cu un raport calitate-pret excelent si o utilizare versatila. Aici sunt cele mai bune televizoare inteligente de 28 inch.

În ultimii ani a devenit din ce în ce mai dificil de a găsi televizoare de 28-inch,de fapt, tehnologia de evoluție a introdus noi opțiuni, ar fi OLED și QLED,care necesită dimensiuni mai mari favorizând propunerea de peste 40-inch televizoare. În orice caz, această măsură este una dintre cele mai echilibrate, deoarece vă permite să plasați afișajul chiar și în medii în care spațiul este limitat, ar fi dormitorul sau bucătăria, asigurând o viziune adecvată chiar și de la o distanță apropiată. Să aflăm care sunt cele mai bune televizoare inteligente de 28 inchi disponibile, analizând toate caracteristicile de evaluat pentru a alege modelul potrivit.

Care 28-inch Smart TV pentru a cumpăra?

În industrie mai sunt puține pentru a oferi televizoare de 28 inch, printre care se numără în principal Samsung, Philips și LG. Pentru alegerea este important să se ia în considerare mai întâi calitatea, luând în considerare faptul că rezoluția minimă este standardul HD Ready,care asigură o definiție de până la 1280×720 pixeli, un format de aspect de obicei de 16:9 și o frecvență de actualizare în jurul valorii de 50-60 Hz. Pentru înaltă definiție trebuie să optați cel puțin pentru rezoluție Full HD,un sistem de scanare progresivă cu 1920×1080 pixeli, perfect pentru vizionarea de filme și seriale TV sau jocuri care beneficiază de imagini foarte detaliate și clare.

Foarte puține televizoare inteligente de 28 inchi oferă rezoluție 4K Ultra HD,cu o definiție de până la 4096×2160 pixeli și capacitatea de a se bucura de o calitate superioară în comparație cu Full HD. De asemenea, trebuie să analizați tehnologiile panoului, majoritatea dispozitivelor de tip LCD cu iluminare de fundal cu LED-uri,o soluție eficientă pentru a oferi o luminozitate adecvată. Pentru a optimiza lumina, prezența HDR esteimportantă,nu trebuie subestimată în special pentru jocuri, în plus față de rata de reîmprospătare și decalajul de intrare.

 

În același mod trebuie să controlați conectivitatea Smart TV-ului,alegând opțiunea cea mai potrivită în funcție de nevoile dvs. Multe televizoare de 28 inchi oferă predispoziția pentru cablul Ethernet, o configurație optimă pentru a profita de toată viteza rețelei, în special pentru conexiunile prin fibră optică. Pentru o mai mare comoditate este important a prezenței modulului Wi-Fi,în acest fel puteți conecta televizorul fără fir, eliminând necesitatea de sârmă, dar luând în considerare pierderea unei părți din performanța conexiunii.

Unele dispozitive pot funcționa flexibil, atât ca monitoare pc pentru lucru, cât și ca smart tv-uri, de exemplu prin duplicarea afișajului smartphone-ului prin intermediul funcțiilor de oglindire. Acest lucru vă permite să profitați mai mult de afișaj, un compromis util în unele situații, ar fi o stație de acasă folosită nu numai pentru lucrul inteligent, ci și pentru vizionarea de filme și jocuri video. În cele din urmă, este esențial să se cumpere de îndată cetelevizoarele cu consum redus, aprobate cu o clasă energetică A sau mai mare,pentru a limita costurile facturilor și ale emisiilor poluante.

Cât costă un smart tv de 28 inchi?

Costul unui televizor de 28 inchi depinde de diverși factori, de la tehnologiile panoului la caracteristicile încorporate, de la calitatea imaginii la conectivitate. De obicei, cele mai ieftine modele pot fi achiziționate pentru mai puțin de 200 de euro,găsind dispozitive bune entry level simple, dar funcționale, ideale pentru cei care nu doresc să cheltuiască prea mult, de exemplu, pentru a cumpăra un al doilea sau un al treilea monitor pentru a instala în casă. Cele mai multe televizoare Smart de 28 inch sunt amplasate in gama de preturi de 2-300 de euro,unde sunt disponibile si televizoare Full HD de mare calitate, pana in partea de sus a gamei cu rezolutie 4K UHD care poate costa peste 300 de euro.

Cele mai bune televizoare inteligente de 28 inchi: iată pe care să le cumpărați

Televizoarele de 28 de inch nu sunt printre cele mai comune modele, insa gasiti cateva propuneri foarte interesante pe piata, cu dispozitive caracterizate prin excelenta valoare pentru bani. Iată o selecție a celor mai bune televizoare inteligente de 28 de inchi de pe piață, cu toate dispozitivele pe care le puteți cumpăra online de la cele mai ieftine la cele mai exclusiviste.

LG 28TK430V

Smart tv 28 pollici

Televizoare inteligente LG

Cei care nu doresc să-și petreacă mult pot opta pentru LG 28TK430V Smart TV,un monitor PC cu receptor DVB-T2 pentru digital terestre și tuner DVB-S2 pentru a ridica transmisii prin satelit. Este un televizor LED cu rezolutie HD,echipat cu doua intrari HDMI, un port USB si o iesire audio optica, cu un format de aspect de 16:9 si o putere de 10 W. Acest model propus de LG este compatibil cu atasamentul VESA de 100×100 cm, cantareste mai putin de 4 kilograme si este omologat cu clasa energetica A, ofera,de asemenea, un unghi larg de vizualizare si tehnologia Flicker Safe pentru a scadea pâlpâirea.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție HD
 • Tehnologie LED
 • 2 x HDMI, 1 x USB-C
 • Wi-Fi și Ethernet
 • DVB-S2/T2

De ce să-l cumperi?

Funcționalitate duală tv și monitor pentru PC.

Afla pretul lg 28TK430V pe Emag.

LG 28TL510V-WZ

Smart tv 28 pollici

Televizoare smart LG de 28 inchi

Unul dintre cele mai bune televizoare smart entry-level de 28 inchi de pe piata este modelul LG 28TL510V-WZ,un TELEVIZOR LED cu rezolutie HD si format 16:9. Acesta vine cu sintetizatorul standard DVB-T2/S2 pentru satelit și digital terestru, intrări USB și HDMI încorporate, două difuzoare încorporate cu o putere totală de 10W și modulul Wi-Fi pentru conexiune wireless. Există caracteristici specifice jocurilor și cinematografiei,pentru a optimiza performanța în funcție de tipul de conținut multimedia jucat, cu un raport calitate-preț remarcabil și un design modern și original.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție HD
 • Tehnologie LED
 • 1 x HDMI, 1 x USB-C
 • Wi-Fi și Ethernet
 • Mod gaming și cinema

De ce să-l cumperi?

Televizor eficient, cu o estetică fermecătoare.

A se vedea costul LG 28TL510V-WZ pe Emag.

Samsung LS27AM502NUXEN M5

Smart tv 28 pollici

Televizoare inteligente Samsung

In ciuda faptului ca nu este un adevarat Smart TV, monitorul Samsung LS27AM502NUXEN M5 este un ecran multifunctional foarte interesant, de fapt este capabil sa se ofere ca display pentru PC, pentru consola de gaming,dar si ca smart TV multumita conexiunii smartphone-ului prin Smart Hub integrat. Ecranul de peste 27 inchi are rezoluție Full HD cu un format 16:9, are suport pentru conexiune wireless, Bluetooth, HDMI și intrări USB, cu modul Eye Saver pentru a reduce oboseala ochilor în caz de utilizare prelungită.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție FHD
 • Tehnologie LED
 • 1 x HDMI, 1 x USB-C
 • Wi-Fi și Ethernet
 • AirPlay și oglindire

De ce să-l cumperi?

Monitor All in One pentru muncă, jocuri și divertisment.

Cumpara Samsung LS27AM502NUXEN M5 pe Emag.

LG 8TN515S-PZ

Smart tv 28 pollici

Televizoare inteligente LG

Un televizor inteligent LG de 28 inch care urmează să fie evaluat absolut este 8TN515S-PZ, un dispozitiv aprobat cu clasa energetică A și echipat cu sistemul de operare WebOS 4.0. Dispozitivul dispune de procesorul Triple XD Engine pentru a optimiza performanța, cu un decalaj de doar 5ms,receptorul compatibil cu semnalul pentru digital terestru și satelit, precum și funcția Smart Share pentru a duplica ecranul smartphone-ului pe ecranul televizorului. LG oferă rezoluție HD, două difuzoare încorporate de 5W și modulul Wi-Fi pentru conexiune la internet wireless.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție HD
 • Tehnologie LED
 • Televizor standard DVB-S2/T2
 • 1 x HDMI, 1 x USB
 • Wi-Fi și Ethernet

De ce să-l cumperi?

Mare valoare pentru bani.

Cumpara LG 8TN515S-PZ smart TV de pe Emag.

Samsung UE28N4305

Smart tv 28 pollici

Samsung 28-inch smart

Printre cele mai bune televizoare inteligente de 28 inchi pe care le cumpărați se numără Samsung UE28N4305,un televizor LED cu rezoluție HD Ready, un design elegant și o clasă de eficiență energetică A pentru a limita consumul de energie electrică. Conectivitatea este completă, cu modul Wi-Fi pentru conexiune wireless, predispoziție pentru conectarea cu cablu Ethernet și porturi USB și HDMI. Desigur, nu lipseste tunerul DVB-T2 pentru semnalizarea digitala terestra, este foarte fiabil si asigura o calitate buna a imaginii, cu sunet puternic si captivant si conectivitate impecabila cu smartphone-ul prin intermediul functiei Smart View.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție HD
 • Tehnologie LED
 • Televizor standard DVB-S2/T2
 • 1 x HDMI, 1 x USB
 • Wi-Fi și Ethernet

De ce să-l cumperi?

Fiabil, ușor de utilizat și cu sunet clar.

Cumpara Samsung UE28N4305 pe Emag.

Philips 276E8VJSB

Smart tv 28 pollici

Televizoare inteligente Philips

Cel mai bun televizor de 28 inchi este Philips 276E8VJSB,un Smart TV 4K cu rezoluție Ultra HD și monitor LCD de înaltă definiție, perfect pentru streaming de filme și seriale TV de înaltă calitate, care oferă cel mai detaliat conținut multimedia. Dispozitivul integrează tehnologia IPS cu iluminare de fundal cu LED-uri, asigurând culori precise și imagini clare, cu o ramă ultra-subțire care face experiența video mai captivantă. Formatul este cel clasic în 16:9, cu o întârziere de doar 5 ms, propune sistemul Smart Contract și un unghi larg de vizualizare,plus că are o ieșire audio, 2 intrări HDMI și un DisplayPort 1.2.

Principalele caracteristici

 • Rezoluție 4K UHD
 • Tehnologia IPS LED
 • 2 x HDMI, 1 x DisplayPort
 • Funcția MultiView

De ce să-l cumperi?

Calitate foarte ridicată a imaginii.

Cumpără Philips 276E8VJSB pe Emag.