loading
Cele mai bune lămpi de podea

Lămpile de podea sunt accesorii fundamentale care nu numai că luminează perfect un mediu, dar, dimpotrivă, permit îmbunătățirea designului unei camere de zi sau a unei camere. Doar având în vedere importanța mare pe care aceste accesorii își asumă, este important să se înțeleagă atât să aleagă cele mai bune lămpi de podea și care sunt versiunile ideale disponibile pe piață.

 

Lămpi de podea: care sunt criteriile de selecție pentru a analiza?

lampada da terra

Pentru a avea securitatea de a pune mâna pe cele mai bune lămpi de podea, este esențial să se evalueze cu grijă extremă:

 • dimensiunea
 • stilul de accesoriu și decor prezent într-o cameră de casa ta
 • puterea luminii și tipul de becuri acceptate
 • calitatea materialelor
 • prețul

Stilul accesoriului și mobilierul

Când trebuie să cumpere lampa de podea perfectă trebuie întotdeauna să aducă o întrebare, care este, în care cameră un astfel de accesoriu ar trebui să fie plasate.
Acest lucru se datorează faptului că, în funcție de răspunsul care este dat, este posibil să se stabilească:

 • stilul pe care lampa trebuie să aibă, deoarece într-o cameră clasică este necesar să se plaseze un accesoriu care reamintește acest tip de mobilier
 • dimensiunea pe care lampa trebuie să o aibă ca fiind una excesiv de mare într-un mediu îngust ar putea deveni greoaie
 • zona care trebuie să fie luminată în acea cameră

Prin urmare, stilul lămpii este legat de mobilierul prezent în propria casă, deoarece numai prin analizarea acestui criteriu evitați contrastele de stil de toate tipurile.

Dimensiunea lămpii de podea

În ceea ce privește dimensiunea, am menționat deja metoda de evaluare care trebuie utilizată pentru a determina dimensiunea ideală a lămpii de podea. În funcție de spațiul pe care îl aveți într-o cameră, de fapt, puteți determina cu ușurință ce zonă să aloce acestui accesoriu. Prin urmare, într-un mediu mic ar fi complet inutil să cumpere o lampă cu caracteristici mari, după sa menționat deja înainte, și vice-versa.

Puterea și fasciculul luminos al lămpilor de podea

De asemenea, trebuie să ia în considerare puterea de lumină a lămpii de podea. Pentru a determina care este cea mai bună versiune pentru a cumpăra pentru casa ta, este important să alegeți modelul prin analizarea zonei care trebuie să fie iluminate și poziția exactă a lămpii.

Acest lucru înseamnă că, în cazul în care un astfel de accesoriu trebuie să lumineze o bună parte a unei camere de zi, aproximativ jumătate, este important ca fasciculul de lumină produs este destul de puternic și capabil să îndeplinească cerințele celor care doresc să profite de acest accesoriu pentru a da un dram de stil la casa lor.

În cazul în care camera se caracterizează printr-o dimensiune mică, nu este necesar să se cumpere o lampă de podea excesiv de puternică. De asemenea, este important să se evalueze tipul de bec susținut:în acest fel este, de asemenea, posibil să se cunoască consumul de energie și cât de multă lumină este eliberată de lampă în timpul funcției sale.

Camerele mici au nevoie de lămpi de podea de dimensiuni reduse și putere, în timp ce, în cele mari, lămpi destul de puternice pot fi necesare.

Materiale și prețuri

În cele din urmă, pentru a face o alegere perfectă, este important să se evalueze materialele lămpii de podea, care trebuie să fie distinse pentru a fi deosebit de rezistente și, prin urmare, de lungă durată. O lampă bună este cea care vă permite să păstrați un mediu iluminat pentru o lungă perioadă de timp, oferind un rezultat final perfect.

Cu toate acestea, în ceea ce privește costurile, este foarte important să se ia în considerare faptul că o lampă de primă clasă nu este întotdeauna cea mai scumpă. Este important să se ia în considerare mai întâi toți ceilalți parametri și numai apoi să se verifice costul lămpii pentru a evalua dacă acest lucru este excesiv sau nu.

Cele mai bune lămpi de podea 2020:

 • Realitatea Leuchten lampă de podea

lampada da terra migliore

Dimensiune:
180 x 28 x 22.5 cm
Material:

metal Stil: colorat modern: argint / alb Putere lumina: 150W

O versiune foarte simplă în ceea ce privește acest model de lampă de podea, care are o înălțime medie și se adaptează la o casă cu stil modern. Puterea luminii este destul de mare și datorită prezenței becului LED, această versiune garantează un fascicul de lumină bun.

Abajururile de sticlă de culoare albă cresc puterea luminii. Principalul defect al acestei versiuni este fragilitatea extremă care distinge tija și dimensiunile care pot crea spațiu chiar și în cele mai spațioase camere.

 • Lampă de podea Deckey

Dimensiune:
35 x 35 x 170 cm Stil:
modern
Tip: E27
Culoare: bej Material tija:
abajur metal: durabil

lampă de podea care iese în evidență pentru a fi suficient de practic și destul de plăcut pentru a vedea estetic. Meritul său este că, deși proiectat pentru a furniza o casă într-un stil modern,această versiune se adaptează, de asemenea, la o cameră de zi mobilată cu mobilier de culoare cireșe sau, în orice caz, nu excesiv de ușoară și cu un stil clasic.

Abajur nu este foarte durabil și atunci când devine prea murdar fasciculul de lumină este limitată. În plus, lipsa totală de compatibilitate cu becurile LED limitează economiile de energie și puterea luminii acestei versiuni de lampă de podea.

OFERTA
Deckey Lampada da Terra,Lampada da Pavimento E27, Paralume Classico Semplice per Soggiorno, Ufficio,...
Deckey Podea Lampă, Podea Lampă E27, Clasic Abajur simplu pentru living, Office,...
 • Decoratiuni relaxante si elegante pentru casa: lampa stem cu un design simplu si elegant se integreaza perfect in casa, iar aspectul clasic aduce o atmosfera eleganta in camera si...
 • Brilliant Yessa

Dimensiune: 166
x 122 x 30 cm
Stil: modern
Compatibil cu lămpi led Material: metal

O lampă de podea special, care merge perfect cu o casa mobilata cu un stil modern. În acest caz, vorbim despre lampa Brilliant, care iese în evidență pentru a fi caracterizat de materiale de calitate superioară și, în același timp, de a avea o parte finală din sticlă rezistentă, care permite fasciculului de lumină să se extindă.

Profitând de becul CU LED-uri, este, prin urmare, posibil să se facă acest model de lampă de podea mai util.
Singurul defect, cu toate acestea, se găsește în forma sa, cu fasciculul de lumină tinde să arate spre podea și nu pe tavan.

 • Lampă de podea Tomshine

Dimensiune: 38.8 x 25.1
x
9.3 cm Stil: material
modern: otel Colorat: negru

Când vorbim despre acest model de lampă de podea ne referim la o versiune foarte simplă, cu un stil special, care merge perfect cu un decor modern. Atât forma, cât și dimensiunea amintesc de luminile stradale care sunt văzute în filmele americane, adică negre și cu o rază de lumină destul de puternică.

Acest concept este întărit de lampa special, care conține peste 100 de becuri mici cu LED-uri, care, în plus față de oferind economii excelente de energie, asigurați-vă că o cameră de dimensiuni medii este destul de iluminat. Singurul defect este dat tocmai de stilul acestei lămpi de podea, care nu se pot potrivi perfect în decorul casei tale.

OFERTA
Lampada da terra, Tomshine 126 LED Lampada da Pavimento Lampada a Stelo in LED, per Soggiorno,...
 
 
•Sistem de iluminat liber și flexibil: lămpile de podea Tomshine au 4 temperaturi de culoare și susțin reglarea luminozității liniare. Satisface-ți diferitele...
 • Lampă de podea Ikea

Dimensiune:
117 x
22 cm Stil: culoare moderna: alb
Putere: 40 W

În cele din urmă, această lampă de podea este o alegere ideală dacă doriți să iluminați perfect un mediu de dimensiuni medii, având în vedere puterea sa. Stilul modern,flancat de colorat alb, vă permite să faceți rost de un instrument care poate face o cameră de zi mai plăcută.

În plus, cu modificările necesare ale mobilierului, această lampă reușește să se combine perfect chiar și cu un mediu clasic.
Cu toate acestea, puterea luminii nu este cea mai bună și același lucru se aplică rezistenței materialului care caracterizează această lampă de podea. Prin urmare, pentru a avea iluminat excelent, se recomandă să cumpere cel puțin două lămpi care urmează să fie plasate în cele două capete ale camerei.