loading












































Cel mai bun robot de bucatarie Moulinex

Astăzi, utilizarea procesorului de alimente Moulinex este ideală pentru prepararea tuturor tipurilor de feluri de mâncare, deoarece oferă posibilitatea de a împărți în diferite etape prepararea oricărui fel de mâncare și gătitul lor, pentru a face rapid orice tip de rețetă. Automatizare în bucătărie, este acum aproape prezent în toate casele noastre.

Există o varietate de roboți alimentari din bine-cunoscuta casă Moulinex,acoperind un anumit rol, ar fi blendere,  extractoare  și friteuze și alte aparate foarte utile.
Fiecare maestru de artă, în acest caz, cel culinar, nu trebuie să rateze instrumentele sale de lucru.
Astăzi, datorită roboților alimentari totul este mult mai practic rapid simplu și accesibil oricui.

 

Alegerea celui mai bun procesor de alimente Moulinex

În acest articol vom analiza caracteristicile care urmează să fie evaluate în scopul de a alege cel mai bun procesor de alimente profesionale. Piața roboților alimentari se extinde din ce în ce mai mult, prezentându-se din ce în ce mai mult, cu un abis atât al produselor funcționale, cât și al celor extrem de inutile. Deci, vom vorbi despre linia Moulinex care vine într-o gamă largă de articole foarte interesante. Vom vorbi despre 5 dispozitive, caracteristicile lor individuale, funcțiile lor și în cele din urmă vom da o revizuire pentru fiecare articol în cauză.

Top 5 roboți alimentari Moulinex:

  • Moulinex HF802AA1 Bucătărie Companion

robot da cucina moulinex professionale

Questo robot da cucina trita, impasta, cuoce prepara ,soffrigge e cucina a vapore. È l’ideale per preparazioni fino a 6 persone. Il Moulinex HF802AA1 è munito di 6 programmi automatici che sono facilmente accessibili attraverso un semplice click. Al Moulinex HF802AA1 ,vengono associati 5 accessori, per ogni tipo di preparazione.

Questo apparecchio è un vero alleato per l’arte culinaria da non sottovalutare. Si tratta di un elettrodomestico molto semplice da usare ed incredibilmente vitale per la preparazione in numerose ricette. Adatto sia a famiglie numerose che per persone sole. È dotato di una lama ultrablade altamente affilata in grado di tritare, tagliare alimenti crudi in maniera omogenea. Il Moulinex HF802AA1 è munito di un accessorio per mescolare, che serve per non fare aderire cibi sul fondo e grazie a questo la sua pulizia risulta sempre più facile e veloce.

Un’altra lama è capace di macinare ed impastare, quest’ultima serve per amalgamare qualsiasi tipo di farina e può servire anche come tritaghiaccio e sbattitore. Munito anche di un cestello per la vaporizzazione dei cibi, per cucinare ad esempio riso, verdure ,pesce o altri cibi cotti a vapore. Possiamo anche trovare su Emag la testimonianza delle recensioni dei clienti e la maggior parte di loro ha lasciato una recensione positiva.
Per concludere la visione di questo dispositivo abbiamo fatto riferimento ai pro e contro, ed è stato dedotto che non presenta svantaggi in quanto si fa conoscere per le sue ottime prestazioni e funzionalità.

  • Moulinex FP320F Store’Inn

Questo apparecchio è dotato di una potenza di wattaggio pari a 750 watt. Dispone di due regolazioni di velocità più funzione Pulse. La capacità totale del suo recipiente, è pari a 3 litri.
Il robot da cucina Moulinex FP320 F Store’ Inn è munito di un cassetto porta accessori ed è facilmente lavabile in lavastoviglie.
Il suo design e pratico ed elegante ,rilascia un design minimale, che permette un facile adattamento ad ogni tipo di cucina.

Greutatea sa este lumina , acest lucru înseamnă că mișcarea acestui dispozitiv , nu este obositoare.
Baza moulinex FP320 F Store' Inn este echipată cu un compartiment de cablu.
Sarcina principală a accesoriilor, face puterea dispozitivului, deoarece include: lama pentru frământare și măcinare, un disc de plastic pentru a asambla sau emulsiona, și accesorii din oțel inoxidabil util pentru grilaj și feliere.

În concluzie, putem spune că Moulinex FP320 F Store' Inn este un aparat pe care îl recomandăm celor care caută un procesor de alimente pentru a se asocia cu alți roboți.
Forma sa compactă, dimensiunea mică și sertarul integrat sunt punctele sale forte.
Puterea sa de 750 wați și cele două viteze de ajustare care se adaugă la funcția Pulse,ne permite rezultate bune în ceea ce privește aluat și produse alimentare mărunțire.

Printre dezavantajele sale în schimb putem spune că produsul nu taie cantități mici bine și lama și două într-unul nu permite o carne tocată eficientă de alimente tari. Cu toate acestea, rămâne un produs excelent bazat pe raportul calitate-preț și pentru confortul său în funcție de spațiile pe care le ocupă.

  • Moulinex FP8221 Robot cu forță dublă

Acesta este echipat cu două ieșiri diferite ale motorului și performanțe excelente în ceea ce privește forța centrifugă și viteza de lucru. Are 28 de caracteristici și 8 accesorii esențiale. Recipientul are o capacitate de 3 litri si o capacitate totala de 2 litri. Acest dispozitiv a încorporat sistemul exclusiv Easy Lock, care permite blocarea capacului într-un mod foarte simplu.

Procesorul de alimente Moulinex FP8221 Double Force dispune de o lamă din oțel inoxidabil pentru a tăia toate tipurile de alimente și ingrediente; două discuri reversibile din oțel inoxidabil, pentru grătar excelent sau feliere.
Un recipient blender pentru suc sau supe milkshap.

De asemenea, este echipat cu o mașină de frământat, util pentru prepararea oricărui aluat.
Un accesoriu de mare importanță este shreape,capabil să taie fin ceapa, usturoiul și ierburile și alte ingrediente care necesită o tăietură fină. Apoi vom găsi un disc pentru a biciul crema sau util pentru a obține emulsii și sosuri.

Un alt dintre avantajele sale, este stabilitatea sa pe planul de lucru, chiar și atunci când lucrează la putere maximă. De asemenea, este echipat cu un compartiment pentru accesorii. În concluzie, putem spune că datorită numeroaselor funcții Moulinex FP8221 Double Force este un aliat excelent în bucătăria profesională utilă caracterizată printr-un design rafinat și clasic. Se poate spune că se dovedește a fi un produs care se vinde pentru performanța sa excelentă, precum și eleganța sa maiestuoasă.

OFERTA
Moulinex FP8221 Double Force Robot da Cucina con 2 Uscite Motore
Moulinex FP8221 Robot de bucătărie cu forță dublă cu 2 ieșiri motor
  • Două ieșiri diferite ale motorului: întotdeauna viteza optimă de lucru și forța centrifugă
  • Moulinex Cookeo

Robotul de gătit Moulinex caracterizat printr-un software în limba italiană, este o oală electrică inteligentă multi-gătit. Rapid în munca sa, el nu are nevoie de supraveghere în timpul pregătirii alimentelor. Software-ul dispozitivului conține, de asemenea, 100 de rețete din bucătăria italiană clasică. Setarea sa constă din șase moduri de gătit.

Moulinex cookeo este capabil să pregătească 2-6 porții împreună. Din această descriere este ușor de ghicit cât de mare un aliat în bucătărie acest dispozitiv fenomenal vă poate ajuta în mod independent, în scopul de a face orice rețetă alegeți din programul pre-instalat.

Capacitate de 6 litri, astfel încât să nu necesite chiar mult spațiu. În concluzie, putem spune că caracteristicile moulinex cookeo nu au dezavantaje și este foarte simplu de utilizat, astfel încât nu necesită mâinile experților în arta culinară și, de asemenea, nu va fi nevoie de supraveghere atunci când gătit alimente, astfel încât să puteți spune fantastic în utilizarea sa; aproape pare să aibă un bucătar în familie.

  • Moulinex FP2461 Easy Force

Ultimul produs în cauză este un robot alimentar care are 6 accesorii: tocător, disc emulgator, blender răzătoare grosier, răzătoare fină și răzătoare. Moulinex FP2461 Easy Force are până la 25 de funcții diferite, iar toate componentele sunt ușor sigure pentru mașina de spălat vase. Accesoriul blender are o capacitate de 1,8 litri, în timp ce capacitatea totală a recipientului, corespunde la 2,4 litri. Greutatea sa corespunde la 3,2 kg, dimensiunile 26 x 23 x 41 cm constând din material plastic. Puterea motorului corespunde la 700 wați.

Să vorbim despre primul procesor de alimente acasă, conceput special pentru cei care sunt novice și care doresc să obțină rezultate extraordinare. Putem încheia prin a spune că acest dispozitiv este o resursă excelentă, în special pentru studenții din afara locației, dar și pentru cei care doresc să obțină rezultate excelente, fără a complica munca prea mult.