loading
Cel mai bun robot de bucatarie

Procesorul de alimente este un instrument deosebit de util și practic, care poate da o mare mână în pregătirea diferitelor tipuri de feluri de mâncare. Acest lucru are caracteristici diferite în funcție de model și, prin urmare, înainte de cumpărare, aveți nevoie pentru a vedea dacă acesta îndeplinește nevoile dumneavoastra.

Acestea merg pentru a prezenta diferite tipuri de funcții cu multe accesorii,care îi permit să fie un instrument deosebit de versatil pentru a fi utilizate în diferite ocazii. Printre principalele funcții, ele pot merge pentru a face în feluri de mâncare autonomie completă, deoarece pot fi omogenizate pentru copii, dar și supe de legume.

Acestea au, de asemenea, funcționalitatea de a fi capabil să pregătească piureuri,cu elemente avansate tehnologic, care vă permit să abur ingredientele, cu posibilitatea de a fi chiar posibilitatea de a pregăti risottos și, în unele cazuri, prăji. Ele sunt curățate într-un mod deosebit de simplu, astfel încât să nu fie elemente deosebit de enervant.

În ele veți vedea, de asemenea, un sistem de siguranță excelentaplicat, va opri automat odată ce vasul a fost pregătit. Toate substanțele nutritive ale alimentelor vor fi menținute, astfel încât să aducă tot ce avem nevoie pentru organismul nostru. În ea există diferite moduri care sunt potrivite pentru diferite tipuri de gătit și programare, cu multe instrumente care facilitează prelucrarea.

 

Le caratteristiche da ricercare in un buon robot da cucina

Innanzitutto bisogna riflettere sulla tipologia di utilizzo che se ne vuole fare, che è l’elemento fondamentale prima di scegliere questa tipologia di robot, cosicché si possa soddisfare tutte le esigenze. Il vantaggio che questo presenta è che con un’unico strumento si riescono a racchiudere diverse categorie di funzionalità, dei più comuni macchinari realizzati per la cucina.

Unul dintre principalele aspecte să ia în considerare este volumul pe care acest lucru va ocupa, precum și greutatea sa, deoarece în cazul în care merge să ia prea mult spațiu, poate fi dificil să-l mutați sau du-te să-l curățați odată ce ați folosit-o. Dacă aveți nevoie de apoi cantități mari de alimente este bine să se evalueze că acest lucru are o capacitate potrivită pentru familia noastră. Există mulți alți parametri care pot fi considerați, de exemplu, puterea, viteza și diferitele tehnologii de securitate pe care reușește să le aplice în sine.

Piața a adus în mod evident diferite categorii de aceste produse pe piață, astfel încât a face o alegere conștientă ar putea fi uneori dificil și riscați poticnire în produse subperformante. Pentru a depăși problema vom merge acum la lista de 5 cele mai bune roboți alimentare în prezent pe piață și care sunt toate prezentate în cadrul amazon celebru site-ul online.

Cei mai buni roboți alimentari de pe piață – Caracteristici și prețuri:

  • Kenwood CCC200WH kcook – cel mai bun procesor de alimente

robot da cucina professionale migliore

Acest procesor de alimente Kenwood caracteristici de gătit de tip abur, care permite crearea de diferite tipuri de feluri de mâncare. Acesta încorporează un monitor practic, care ne va permite să vedem toate funcțiile sale diferite într-un mod deosebit de convenabil. Apoi se introduce un comutator practic, care ne va permite să-l pornim și să-l pornim și să-l pornim cu ușurință, cu toate componentele sale care sunt ușor lavabile după utilizarea lor, atât manual, cât și în interiorul mașinilor noastre de spălat vase.

Ca instrumente suplimentare, puteți găsi uninstrument de dozare practic, care ne va permite să introduceți alimente cu precizie, cu o spatulă care ne va permite să le mutați și să le plasați cu ușurință în interiorul și în afara instrumentului. Vasul are o capacitate de 1,5 litri și, prin urmare, poate garanta feluri de mâncare de până la 4 porții.

În fazele sale de gătit motorul este capabil să livreze până la 800 W,în timp ce pentru prelucrare la rece 150. Există, de asemenea, funcții de siguranță, ar fi cea care ne spune că temperatura instrumentului a depășit 60 ° și că, prin urmare, instrumentul poate arde. Greutatea acestui produs ajunge la aproximativ 4 kg,cu dimensiuni de 32 cm în înălțime, 26 cm în lățime și 23 în adâncime.

  • Kenwood CCL401WH

În acest procesor de alimente legate de alimente Kenwood este integrat, cu o carte de bucate practice, capabil să livreze o putere de până la 1500w în timpul fazelor sale de gătit, în timp ce în prelucrare la rece unul egal cu 550. Acest lucru are chiar două elemente diferite, pentru preparate independente, cu o capacitate de container de 4,5 litri, care este capabil să elibereze o cantitate necesară de alimente pentru 8 persoane.

În interior sunt stocate până la 6 programede procesare, cu 12 viteze diferite de amestecare a ingredientelor. Temperatura poate fi reglată pentru un minim de 30 ° până la un maxim de 180. Datorită unui accesoriu practic instalat, acest lucru vă permite să grătar și taie alimente direct în interiorul instrumentului, chiar și în timpul gătirii, care pot fi acordate până la un maxim de 8 ore consecutive.

Cu instrumentul este furnizat un coș de 7,2 litri,cu o lamă complet din oțel inoxidabil, cu un bici, o lopată, un adaptor pentru gătit lent și cu 5 discuri pentru a reduce și grătar alimente. Greutatea aceluiași ajunge la 7 kg, cu dimensiuni de 29 cm lățime, 33 în înălțime și 26 în adâncime.

OFERTA
Kenwood CCL401WH kCook Multi Smart Robot da Cucina Food Processor con Funzione Cottura, 10 Accessori...
Kenwood CCL401WH kCook Multi Smart Food Processor Robot de bucatarie cu functie de gatit, 10 accesorii ...
  • Procesor de alimente și procesor de alimente carte de bucate; 1500 W în timpul gătirii, 550 W pentru prelucrare la rece
  • Klarstein GranPrix

Acest procesor de alimente adoptă mai multe tipuri de instrumente interschimbabile, cu un castron de 2,5 litri. Puterea care este livrat este foarte bun, deoarece vine cu 500 w. Tipurile de procese pe care le prezintă sunt diferite, ar fi amestecarea, montarea, frământarea și măcinarea.

Deosebit de ușor de utilizat,deoarece funcțiile pot fi livrate într-un mod deosebit de intuitiv, cu un afișaj practic,ceea ce face ca diferitele caracteristici să prezinte afișajul într-un mod practic. Are o viteză remarcabilă de până la 12 niveluri și cu grade de temperatură diferite, care pot fi configurate până la maxim 120 de grade. Greutatea sa ajunge la 6 kg, cu dimensiuni de 38 cm în înălțime, 34 în lățime și 22 în adâncime.

Klarstein GrandPrix - Robot da Cucina Multifunzione, Vaporiera, 500/1000W, Ciotola in Acciaio Inox,...
Klarstein GrandPrix - Robot de bucatarie multifunctional, Steamer, 500/1000W, Bol din otel inoxidabil,...
  • BUCĂTĂRIE PRO: GranPrix Klarstein este instrumentul perfect în bucătărie. Acesta dispune de o serie de instrumente interschimbabile, printre altele, un castron din oțel inoxidabil 2.5l ...
  • H Koenig HKM1028 

Acest procesor de alimente se prezintă ca fiind unul de tip inteligent, care este capabil să pregătească diferite tipuri de feluri de mâncare și cu multe caracteristici, inclusiv fierbere, prăjire și aburire, amestecarea cu atenție conținutul care este pus în interiorul acestuia.

Foarte ușor de utilizat datorită monitorului LCD practic,cu diferite niveluri de temperatură, până la maxim de 120 de grade și cu 9 viteze de rotație, cu o funcție practică turbo și un cronometru practic încorporat.

Puterea maximă pe care o poate oferi este de 1400w,puterea motorului ajungând la 600w pentru performanțe foarte profesionale. Bolul plasat în interior ajunge la 2 litri de conținut și este complet fabricat din oțel inoxidabil. Greutatea sa ajunge la 5 kg,cu dimensiuni de 34 cm în înălțime, 29 în lățime și 23 în adâncime.

  • Moulinex HF802A1

Procesorul de alimente Moulinex reușește să ofere diferite caracteristici, cum ar fi măcinarea, frământarea și gătitul. Compartimentul său de doar peste 4 litri prezintă posibilitatea de a fi capabil să gătească pentru până la 6 persoane, cu cât mai multe programe automate ușor accesibile. Cu ea sunt furnizate 5 tipuri de accesorii care se adaptează pentru orice tip de vas. Foarte simplu pentru a curăța atât de mână și în interiorul masina de spalat vase.

Acesta oferă posibilitatea de a fi capabil să se adapteze temperatura de gătit, care trebuie să varieze de la un minim de 30 ° până când ajunge la maximul de 130, cu parametrii de alimentare de 5 ° la un moment dat. Greutatea acestui lucru ajunge la aproximativ 7 kg și este de 35 cm înălțime, 31 cm lățime 32 adâncime. Acest lucru este realizat în întregime din oțel inoxidabil.

Printre cele prezentate vom avea, prin urmare, garanția de a fi în măsură să cumpere cel mai bun procesor de alimente în prezent pe piață, deoarece acestea prezintă cele mai bune caracteristici care sunt proiectate în prezent pentru acest instrument.

Acest lucru va fi cu siguranță în măsură să vă ajute în diferitele procese care au loc în bucătărie, astfel încât felurile noastre de mâncare pot fi gătite mai ușor și pot fi realizate într-un mod perfect, astfel încât să ne dea satisfacție considerabilă, precum și să le dea palatului tuturor oamenilor care vor gusta realizările elaborate în ea.