loading
Cel mai bun încălzitor de apă

Încălzitorul de ceară este un aparat mic, cu aspectul unei sobe, în interiorul căruia este conținută ceara utilă atunci pentru îndepărtarea părului. Când acest instrument este pus în funcțiune, ceara din interior este încălzită și apoi dizolvată, gata pentru a fi presărată pe zonele pielii care urmează să fie ras.

 

Sai scegliere lo scaldacera migliore?

scaldacera professionale

Per scegliere il modello più adatto alle tue esigenze, bisogna fare delle valutazioni su più fattori. Il primo è sicuramente scegliere un prodotto sicuro, potente e che duri nel tempo. Ovviamente il parametro chiave da tenere in considerazione è il budget a disposizione. In generale è meglio spendere un pò di più è portarsi a casa un prodotto ottimo sotto tutti i punti di vista, piuttosto che voler spendere meno e scendere a compromessi con scaldacera che si riveleranno ben presto scadenti.

Consigli utili

Per ottenere un’ottima depilazione è importante seguire alcuni consigli: il giorno prima di depilarvi, bisogna effettuare uno scrub alla zona interessata utile a preparare la pelle. Dopodiché bisogna detergere la zona da depilare e utilizzare un talco adatto in modo da far aderire molto meglio la cera. La cera non deve mai essere esageratamente calda, soprattutto quando bisogna utilizzarla vicino a zone critiche come gli occhi. Al termine della depilazione bisogna togliere i residui di cera con un olio adatto per la post epilazione e nel caso ci siano state delle irritazioni è importante idratare la pelle. Ovviamente l’esposizione al sole è da evitare appena dopo aver finito. Infine è bene usare una lozione adatta per alleviare il dolore oppure l’irritazione post ceretta.

I migliori scaldacera professionali:

  • Scaldacera Mealiss

scaladacera migliore

Cu acest încălzitor de apă avem într-adevăr în fața noastră un produs excelent capabil să satisfacă toate tipurile de clienți. În special, puteți încălzi orice tip de ceară de toate mărcile într-o teamă redusă. Ea are un cronometru cu un ecran LCD pentru a monitoriza temperatura și, probabil, păstrați-l constantă în mod automat. Datorită cuptorului potrivit pentru încălzirea ceară în mai puțin de zece minute, toate tipurile de epilare cu ceară pot fi dizolvate, ar fi cea braziliană, arabă, orientală și potrivităpentru toate părțile corpului, ar fi fața, picioarele, zona inghinală, sprâncenele și oalele de cafea. De asemenea,

Soba este ușor de utilizat și, de asemenea, intuitiv, de fapt, poate fi folosit în mod egal atât pentru cei mai experimentați și începători. Mai mult decât atât, datorită dimensiunii sale mici și formei sale cu adevărat compacte, acesta poate fi adus peste tot, acasă sau la centrul de înfrumusețare. Marca franceză a acestui produs este renumit pentru producția de tratamente de înfrumusețare DIY, economisind o mulțime de timp și permițându-vă să salvați fără a lua calitatea departe de produs. În plus, acest tip de produs este testat de mai multe ori pentru a verifica calitatea excelentă care îl distinge.

Încălzire puternică de 150 w,permite o epilare eficientă capabilă să îndepărteze orice tip de păr, chiar și cel mai dur, înnăscut sau subțire. Borcanul de ceară vă permite să conțină 500 de mililitri, fiind capabil să-l mutați cu ușurință. Termostatul variază între 35 și 135 de grade Celsius, iar produsul este ușor de curățat.

  • Walady boiler

Acest încălzitor de ceară este într-adevăr perfect pe tot parcursul, deoarece are diferite opțiuni și moduri. Există opțiunea rapidă, care constă din încălzire de 360 de grade pentru a dizolva ceara foarte repede. De fapt, introduceți doar boabe de ceară în interiorul oală și așteptați doar zece minute. Cu control automat, se oprește automat atunci când obiectul se încălzește excesiv sau se aprinde atunci când ceara devine rece.

Controlul termostatic este util pentru un tratament rapid și ușor. Acest topitor de ceară este potrivit pentru orice tip de ceară, ar fi greu, parafină, moale și așa mai departe. Efectul este pur și simplu incredibil, deoarece puteți elimina părul din organism într-un mod foarte ușor, lăsând pielea moale și netedă. În plus, nu sunt necesare benzi sau similare pentru a finaliza îndepărtarea părului.

Evident, cu ceara naturala de plante pielea nu este deteriorat la toate și poate fi folosit pe toate părțile corpului, ar fi axile, picioare, brațe și față. Desigur, nu ar trebui să fie aplicat pe zonele iritate ale corpului sau pielea ruptă. Temperatura maximă poate ajunge la 116 grade Celsiusși are o capacitate de 500 de mililitri și o greutate de un kilogram.

Scaldacera Professionale Scaldacera Elettrico, Wolady Kit Depilazione Cera 4 Buste di Cera Fornello...
Professional Electric Wax Heater, Wolady Wax Hair îndepărtarea kit 4 Fornello Wax Pungi ...
  • QUICK FUSION: Încălzire electrică a bobinei la 360 °pentru o topire rapidă a ceară, doar pune boabele de ceară în oală pentru epilare cu ceară și este nevoie de doar 10 minute pentru a ...
  • O' Vinna boiler

Datorită acestei forme mai calde puteți elimina toate firele de păr din fiecare parte a corpului, ar fi picioarele, fața și brațele. Toate boabele de ceară utilizate sunt complet sigure și naturale, potrivite chiar și pentru pielea cea mai sensibilă. Au gust de mușețel, miere, lavandă și alge. În 1 minute puteți dizolva ceara și acest încălzitor de ceară se poate opri, de asemenea, în mod automat atunci când ajunge la o temperatură de 110 grade Celsius, repornirea atunci când scade sub 70 de grade.

În pachet este inclus: mai cald,o oală detașabilă, un castron din aluminiu, 4 ceară diferite de 100 de grame fiecare și douăzeci de bastoane pentru a aplica ceară, precum și, desigur, broșura de instrucțiuni. Desigur, există unele măsuri de precauție pentru a face cea mai bună utilizare a acestui produs.

Este necesar să curățați cu atenție corpul și asigurați-vă că este absolut uscat; pune boabele din ceară în încălzitorul corespunzător după ce a luat cantitatea corectă. Așteptați 10 minute și apoi va trebui să ia ceara acum liber și răspândirea-l pe partea dorită a corpului în direcția în care firele de păr cresc. După ce a așteptat aproximativ 5 secunde, este necesar să se detașeze ceara în partea opusă creșterii părului prin punerea în aplicare a unei mișcări rapide pentru a reduce durerea.

Scaldacera Professionali O'Vinna kit Depilazione Cera Senza Dolore Per Viso Corpo Zona Bikini con 4...
Scaldacera Professionali O'Vinna kit Depilazione Cera Senza Dolore Per Viso Corpo Zona Bikini con 4...
  • ★ [PRO & RELIABLE RELIABLE REMOVAL DEVICE] - Deja certificate CE și ROHS. Se poate elimina 100% nedorite undersea păr, bikini, fata, buza superioară, sprâncene, brațe și picioare;
  • Mylee Wax Heater

Acest produs este perfect atât pentru profesioniștii care îl pot folosi în saloanele de înfrumusețare, cât și pentru uz strict casnic. Datorită dimensiunii compacte poate fi la orice sac sau suport de stocare să-l mutați oriunde. Borcanul de aluminiu de 500 mililitri este potrivit pentru a ține toate tipurile de ceară pentru a-l topi.

După utilizare, acesta este curățat cu ușurință cu un detergent după extragerea acestuia din bază cu mânerul anti-opărire. Sistemul rapid se datorează sistemului de bobină și, evident, fiecare tip de ceară are nevoie de temperatura ideală pentru a se topi, pe care o puteți alege și ajusta prin rotirea butonului corespunzător.

Având un termostat care controlează căldura,este capabil să păstreze ceara la aceeași temperatură, de fapt, doar porniți și setați corect temperatura dorită. după aceea se oprește de la sine de îndată ce temperatura stabilită este atinsă.

Mylee Scaldacera elettrico professionale per tutti i tipi di cera, Fondicera per depilazione con...
Mylee Professional cald ceara electrice pentru toate tipurile de ceară, îndepărtarea părului sfânt cu ...
  • ÎNCĂLZITOR DE APĂ PROFESIONAL - Potrivit atât pentru saloanele de înfrumusețare, cât și pentru utilizatorii casnici. Tratamente profesionale incredibile de îndepărtare a părului, de la epilarea cu ceară bikini la epilarea cu ceară braziliană, confortabil acasă...
  • Încălzitor de apă Crisnails

Această companie este renumită pentru vânzarea de produse de înfrumusețare și există o mare calitate a produselor lor. Are o putere de 100 de wați și o temperatură care poate fi reglată în siguranță între 45 și 105 grade Celsius, în timp ce greutatea este mai mică de un kilogram. Obiectul constă dintr-un încălzitor de ceară de 600 mililitri care urmează să fie utilizat exclusiv la domiciliu, potrivit pentru alpinism orice tip de ceară; are un recipient de aluminiu.