loading
Cel mai bun aparat de ras

Bar  ajustează sunt  accesorii de ras foarte utile în viața de zi cu zi a fiecărui om. În special, adjustoarele de bare Braun garantează un stil rafinat și precis oricui îl utilizează, acestea sunt instrumente profesionale la îndemâna tuturor datorită designului lor intuitiv. Compania germană Braun este unul dintre liderii de pe piața accesoriilor de îngrijire a aspectului, oferind produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile, reușind să satisfacă toți consumatorii.

Vă ajutăm să alegeți cea mai bună regulă braun bar

regolabarba braun

Pentru alegerea celui mai bun model de regulă braun barbă de pe piață există mai multe aspecte care pot fi luate în considerare: lungimile de ajustare sunt foarte importante în funcție de tipul de barbă pe care doriți să-l vindecați, de asemenea fundamentală este alegerea unei reguli de barbă echipată cu lame ascuțite, care sunt dintr-un material bun care garantează o durată lungă de viață a produsului.

Pentru comoditate un dispozitiv de reglare a barelor impermeabile este cu siguranță de preferat, astfel încât să îl puteți curăța cu apă, dar, de asemenea, să-l utilizați în duș. Un aspect suplimentar de luat în considerare este bateria, un accesoriu echipat cu funcția de încărcare rapidă va veni cu siguranță la îndemână în cazul în care uitați să-l încărcați după utilizare.

De asemenea, puteți evalua utilitatea unui kit Braun complet cu tot ce aveți nevoie pentru un bărbierit și finisare perfecte, chiar și a nasului și urechilor, în comparație cu un kit echipat cu un număr mai mic de accesorii care vă permite încă să obțineți o barbă bine îngrijită și precis delimitată. Evident, acestea sunt toate aspectele care urmează să fie evaluate în scopul de a identifica cel mai bun produs din punct de vedere calitate / preț.

Cel mai recent sfat util pentru o alegere care vizează cel mai bun produs pentru fiecare dintre voi este de a citi cu atenție comentariile consumatorilor care au încercat înainte de a vă produsul pe care doriți să cumpere, în scopul de a cunoaște în avans pozitive și posibile negative ale regulii bar noi.

Clasificarea celor mai bune reguli braun bar:

  • Reglare Braun 6 bari în 1 MGK3021

regolabarba braun migliore

MGK3021 Braun este echipat cu 13 setări de lungime, cu doar patru piepteni, pentru a vă permite să obțineți stiluri diferite pentru bărbierit și tuns. Acest kit 6-în-1 include reglarea barei, un trimmer pentru nas și urechi, un tunstor și o periuță de dinți pentru curățarea aparatului, precum și un finisor de precizie și un aparat de ras Gillette Body pentru a obține margini definite și bine întreținute. Cu o greutate de 231 g și dimensiuni ne voluminoase (15,5 x 5,7 x 25,2 cm), veți avea un accesoriu funcțional de ras masculin de fiecare dată.

Această reglare a barei vă permite să lucrați la lungimi diferite, în funcție de dorințele consumatorilor individuali, în intervalul de la 0,5 la 21 mm. Nasul și finisajul urechii vă permite, de asemenea, să eliminați părul nedorit uniform și fără rupere. Accesoriul este echipat cu o baterie care, cu o încărcare de 10 ore, permite un finisaj de 40 de minute; proiectat în Germania, Braun MGK3021 are un design intuitiv, care permite oricui să-l folosească. Lamele ultra-ascuțite cu care este echipatorul de reglare a barei permit un bărbierit uniform, precum și rezistenți în timp. Valoarea excelentăpentru bani vă va convinge să cumpere acest produs, în ciuda timpilor lungi de încărcare de aceeași.

Braun Regolabarba Uomo 6 in 1 Tutto in 1 MGK3021 Rifinitore, Rasoio Elettrico Barba, Tagliacapelli,...
Braun Regolabarba Men's 6 in 1 All in 1 MGK3021 Trimmer, Electric Razor Beard, Hairclips,...
  • Rifinitore con Lame affilate di lunga durata per rifinitura e taglio di barba e capelli uniforme
  • Regolabarba Braun BT7040

Si tratta di un accessorio da uomo, dotato di lame affilate a lunga durata in grado di regalare una perfetta e delicata rasatura. Il regolabarba Braun modello BT7040 è in uso con un selettore di precisione e due pettini che garantiscono ben 39 impostazioni di lunghezza, da 0,5 a 20 mm con intervalli di 0,5 mm. La batteria Lion-In di cui è dotato permette una ricarica rapida in 5 minuti per una rasatura singola e 100 minuti di rifinitura dopo una ricarica completa di un’ora. La velocità di taglio è costante anche grazie al motore AutoSense di cui è dotato il regolabarba per dare una rifinitura perfetta su ogni tipo di barba.

La confezione include: il regolabarba ricaricabile, i due pettini per la regolazione della lunghezza, rifinitore di precisione e mini-rasoio, un rasoio Gillette Fusion 5 ProGlide per ottenere una rasatura più pulita, la base di ricarica, una spazzola per la pulizia e la custodia per riporlo comodamente. Si tratta di un regolabarba compatto (15,5 x 6,8 x 22,2 cm) che pesa 549 g e che quindi è facilmente maneggiabile e l’impermeabilità dello stesso fa si che sia possibile pulirlo e usarlo a contatto con l’acqua.

Braun BT7040 Regolabarba Uomo Elettrico, Tagliacapelli, Rifinitore di Precisione e Mini Rasoio a...
Braun BT7040 Regolabarba Uomo Elettrico, Tagliacapelli, Rifinitore di Precisione e Mini Rasoio a...
  • Regolabarba uomo con lame affilate di lunga durata per rifinitura e taglio di barba e capelli uniforme
  • Regolabarba Braun BT3040

Regula bărbii companiei germane Braun BT3040 vă permite să vindecați bărbile scurte, medii și lungi, să definiți contururile, să tăiați părul, dar și să obțineți un bărbierit curat. Toate acestea sunt posibile datorită lamelor ascuțite de lungă durată cu care este echipat, capabile să taie cu ușurință chiar și cele mai lungi și mai groase fire de păr, și datorită celor două accesorii:una mai scurtă de la 1 la 10 mm și una mai lungă de la 11 la 20 mm, pentru un total de 39 de lungimi reglabile diferite la intervale de 0,5 mm. Prin urmare, regula barei BT3040 garantează obținerea unui aspect îngrijit, precis și bine păstrat la un preț cu adevărat accesibil.

Indicatorul LED arată starea de încărcare a bateriei de reglare a barei, cu opt ore de încărcare aveți o oră de finisare continuă. Aparatul de ras BT3040 este complet lavabil sub apă datorită impermeabilității sale. Greutatea accesoriului de ras este minimă (340 g), iar dimensiunile sunt optime (23 x 16 x 6 cm) pentru o mai bună manevrare. Livrat cu ajutorul barei și complet gratuit, de asemenea, un aparat de ras Gillette Fusion ProGlide pentru un bărbierit manual și mai precis.

BT3040 Regolabarba Ricaricabile, batteria
BT3040 Reglare a barelor reîncărcabile, baterie
  • Lame ascuțite pentru un bărbierit uniform al bărbii și părului
  • Regolabarba Braun 9 în 1 MGK5080

Kitul inovator de barbă MGK5080 de la Braun 9 in 1,proiectat în Germania, include: trimmer pentru față și barbă, tuns, tuns nasul și urechea, aparat de ras Gillette Fusion 5 ProGlide cu tehnologie FlexBall pentru un bărbierit mai curat. Acest dispozitiv de reglare a barelor este echipat cu 13 setări diferite de lungime într-o gamă cuprinsă între 0,5 și 21 mm, cu doar patru piepteni de control și datorită accesoriului de finisare este capabil să elimine toate firele de păr nedorite. MGK5080 asigură un bărbierit sigur în toate părțile corpului și, deasemenea, un instrument excelent pentru tunsori.

Motorul AutoSense vă permite să mențineți o viteză constantă de bărbierit pe tot parcursul procesului, iar bateria Li-Ion permite încărcarea rapidă în 5 minute pentru un singur bărbierit și încărcarea completă într-o oră pentru 100 de minute de finisare. Impermeabilitatea acestui model este un avantaj: îl puteți utiliza în condiții de siguranță în duș sau pur și simplu curățați-l cu apă. Este un produs ușor (408 g) și compact (15,5 x 5,7 x 22,x cm) care poate fi depozitat convenabil oriunde.

Braun MGK5080 Rifinitore 9-In-1 RegolaBarba Uomo, Rasoio Elettrico, Tagliacapelli, Rifinitore Corpo,...
Braun MGK5080 Finisher 9-In-1 Men's Bar Ajuster, Aparat de ras electric, Hairclips, Body Trimmer,...
  • Reglare a bărbii pentru bărbați echipată cu 13 setări de lungime cu doar 4 piepteni pentru a crea o varietate de stiluri diferite pentru barbă și păr
  • Reglare bară Braun BT5070

Datorită designului intuitiv al modelului BT5070, există un dispozitiv de reglare a barelor simplu de utilizat, care garantează o precizie ridicată. Este un produs complet lavabil în apă, care poate funcționa cu sau fără fire: în acest fel oferă flexibilitate și, de asemenea, încărcare continuă. Acesta permite o ajustare largă a lungimii, 25 de setări diferite, pentru a obține rezultate optime garantate chiar și de prezența lamelor ascuțite de lungă durată, care dau precizie.

Lungimile depind de cele două piepteni cu care este echipat dispozitivul: pieptenele de precizie funcționează între 0,5 și 10 mm, în timp ce pieptenele lung pentru barbă funcționează între 10 și 20 mm, permițând vindecarea eficientă chiar și a celor mai lungi bărbi; elementele de ajustare sunt, de asemenea, realizate din oțel inoxidabil, capabil să taie chiar și fire de păr foarte groase și lungi, fără a le rupe, acționând delicat pe piele.

Stilul bărbii, cu ajutorul bt5070 al bărbii proiectat de compania germană Braun, este, de asemenea, îngrijit datorită prezenței unui finisor de precizie glisant, care ajunge chiar și în colțuri deosebit de dificile. Cu o greutate de 390 g și dimensiuni de 15,5 x 5,7 x 22,2 cm și un preț avantajos aveți un preț funcțional și ușor de depozitat în dulap atunci când nu este utilizat.